Sista dagen

Sista dagen

Nu är det sista dagen här på härliga Cypern, flyger inatt så man har hela dagen på sig att sola och bada sista gången innan man ska hem till kalla Sverige.

Igår var jag på catamarantur i 6 timmar var hur härligt som helst fläktade gott och solen låg på så det kändes inte så varmt. Blev ett par badstopp under turen så man kunde snorkla lite igen och fota.

På kvällen drog vi in till Agia Napa knallade runt i lite affärer och sen käkade på ett kanontrevligt ställe, Bedrock Café, allt var uppbyggt som familjen flinta. Det var rejält med mat så man lär ju inte gå därifrån hungrig. Bilden här är för två personer.

20130916-122504.jpg

20130916-122526.jpg

20130916-122514.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.